Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

"Μπαμπά ΟΧΙ"

Ένα sms που έλαβε από την κόρη του, ήταν αυτό που έπεισε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να πει το «ΌΧΙ» στο Μεσοπρόθεσμο και σαν συνέπεια να βρεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ, το κόμμα το οποίο υπηρετεί από την αρχή της πολιτικής του καριέρας.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Ελευθεροτυπία «δεν πίστεψε στον εκβιασμό που θέλουν να επιβάλουν τα πολιτικά επιτελεία της ΕΕ» αφ ενός και αφ' ετέρου «δεν πιστεύει ότι αυτό το πρόγραμμα μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός κρίσης».
«Συνηθίζω να συζητώ με τα παιδιά μου, την Κατερίνα και τον Λευτέρη (22 και 20 ετών αντίστοιχα). Συζήτησα και το βράδυ της παραμονής της ψηφοφορίας και μου είπαν ότι δεν πρέπει να ψηφίσεις κάτω από έναν αποικιοκρατικό εκβιασμό. Δεν πρέπει να ψηφίσεις ένα πρόγραμμα που δεν το πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού», τόνισε.
Η κορύφωση του δράματος συνέβη γύρω στις 13:30 όταν δέχτηκε στο κινητό μήνυμα από την κόρη του. Το εν λόγω μήνυμα του το διάβασε ο συνεργάτης του και έλεγε: «Θέλω να κάνεις αυτό που ορίζει η ψυχή σου, η συνείδηση και η καρδιά σου».
Αυτό το μήνυμα ήταν αρκετό για να αλλάξει τα δεδομένα στην πολιτική του σταδιοδρομία.

ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου