Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.....

Οι ιδιοκτήτες και ένας πρώην προπονητής της Χάποελ Πετάχ Τιβά, ομάδας της πρώτης κατηγορίας του Ισραήλ συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης (23/6) για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια! Στην αστυνομία ανακρίθηκε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μίκι Ρόζενφελντ, οι αρχές εξετάζουν μια σειρά ύποπτων αγώνων στα οποία εμπλέκονται «μεγάλα κεφάλια του ποδοσφαίρου μας», όπως είπε.

Η αστυνομία θεωρεί ότι οι άνθρωποι της Χάποελ Πετάχ Τικβά προσπάθησαν να δωροδοκήσουν και να επηρεάσουν διαιτητές στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας την περασμένη σεζόν. Οι δύο ιδιοκτήτες του συλλόγου, Γκαλ Χατζόρ και Τομέρ Σινάι συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της δωροδοκίας προκειμένου να στηθεί όπως αυτοί ήθελαν συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ενα από τα ύποπτα ματς, σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο και τις αρχές είναι η ήττα της Χάποελ Πετάχ Τικβά με 3-2 από την Χάποελ Χάιφα στις 16 Απριλίου. Μια ήττα που ήρθε με γκολ για γέλια στο 88'.
Ο πρώην προπονητής της ομάδας Γιουβάλ Ναϊμ είναι το τρίτο πρόσωπο. Ο Ναϊμ κατηγορείται ότι μέσω ενός φίλου του από τον υπόκοσμο έστηνε επίσης παιχνίδια.
Οι αρχές ανακρίνουν και τον πρόεδρο της ισραηλινής ομοσπονδίας, Αβί Λουζόν ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου