Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Glory Glory MAN United...


Ξεπέρασε την Λίβερπουλ και γράφει πλέον την δική της ιστορία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπλάκμπερν στην έδρα των "Ρόδων". Η Γιουνάιτεντ ήθελε πριν από το ματς έναν βαθμό για να "φέρει" τον 19ο Πρωτάθλημα στο "Θέατρο των Ονείρων" και φυσικά δεν θα άφηνε το παιχνίδι να περάσει χωρίς να πετύχει τον σκοπό της.





Δεν θα ήθελε να φορτωθεί με άγχος την τελευταία αγωνιστική και μάλιστα λίγες μέρες πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο Ρούνει σκόραρε με πέναλτι και η πιο πετυχημένη ομάδα της Αγγλίας την τελευταία 10ετία είναι πλέον και η ομάδα με τα περισσότερα Πρωταθλήματα στο νησί. Glory Glory Man Utd  που λέει και ο ύμνος της ομάδας,τώρα στόχος το "μεγάλο" τρόπαιο που δεν είναι άλλο από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης αξίζει πολλά μπράβο ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΑΪΑΝ ΓΚΙΓΚΣ ο οποίος ανέβηκε στην πρώτη θέση των παικτών με περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ουαλός άσος έφτασε τις...573 συμμετοχές όλες με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ντέιβιντ Τζέιμς ο οποίος έχει 572.

Αναλυτικά η πρώτη τετράδα σε συμμετοχές:
1.Ράιαν Γκιγκς 573
2.Ντέιβιντ Τζέιμς 572
3.Γκάρι Σπιντ 535
4.Σολ Κάμπελ 503

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου