Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δεν σταματά...

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, από την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, οι «κόκκινοι» τίτλοι από την αρχή της χρονιάς, στα ομαδικά αθλήματα, έγιναν επτά! Διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός αν λάβει κανείς υπόψη του ότι άλλη μία φορά συνέβη αυτό τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα το 2009 και πάλι από τον Ολυμπιακό. Η ειδοποιός, ωστόσο, διαφορά ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να ισοφαρίσουν αυτό το Πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά να το «σπάσουν» κιόλας, αφού απομένουν άλλοι τρεις τίτλοι.
Οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει μέχρι στιγμής, εκτός του χθεσινού Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, το πρωτάθλημα Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, τον αντίστοιχο τίτλο στο βόλεϊ ανδρών, το πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών, το Κύπελλο στο βόλεϊ ανδρών, το Σούπερ Καπ στο βόλεϊ ανδρών και το Κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τίτλος στο πρωτάθλημα μπάσκετ, αλλά και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στο πόλο ανδρών. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να πάρει και αυτούς τους τίτλους και να φτάσει, έτσι, τους δέκα!


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΚΥΠΕΛΛΟ
ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
 ΑΕΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ   ΠΑΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου